Termeni si conditii

Termenii şi condiţiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către S.C. CASANO MODA S.R.L., prin intermediul magazinului virtual Moletti Fashion (www.molettifashion.ro) către Cumpărător.
Vânzătorul îşi rezerva dreptul de a modifica Termenii şi Condiţiile Generale în funcţie de evoluţia prevederilor legale şi de modificările aduse politicii sale comerciale, fără obligaţia de a notifica în mod expres acest lucru.
De aceea, la plasarea unei comenzi pe www.molettifashion.ro, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit Termenii şi Condiţiile Generale. Confirmarea comenzii presupune acceptarea de către Cumpărător a Termenilor şi Condiţiilor Generale în vigoare la momentul plasării comenzii. Acceptarea comenzii de către S.C. CASANO MODA S.R.L. se consideră finalizată în momentul confirmării verbale telefonice sau în momentul confirmării prin e-mail. Orice comandă neconfirmată de către S.C. CASANO MODA S.R.L. nu va avea valoarea unei comenzi.

Termeni și dispoziții generale:
Consumator/Cumpărător: persoana fizică/juridică ce efectuează o comandă;
Comerciant/Vânzător: S.C. CASANO MODA S.R.L. – prin magazinul online www.molettifashion.ro, nr. de înregistrare Registrul Comerţului J05/1781/2007, CIF 22079804.
Bunuri – orice produs din magazinul online www.molettifashion.ro, menţionate în comandă, care urmează a fi furnizate cumpărătorului de către vânzător.
Comandă – acordul dintre vânzător şi cumpărător, sub formă electronică, email sau telefonic, prin care S.C. CASANO MODA S.R.L. livrează bunurile iar cumpărătorul plăteşte contravaloarea bunurilor.
Contract la distanță - contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță.

Folosirea website-ului: www.molettifashion.ro:
În cazul minorilor, molettifashion.ro le recomandă insistent tuturor părinţilor şi tutorilor să îşi înveţe copii să folosească datele personale pe internet în siguranţă şi responsabil. Persoanele mai tinere de 18 ani nu ar trebui să transmită informaţii cu caracter personal site-ului www.molettifashion.ro, fără acordul părinţilor sau al tutorilor. S.C. CASANO MODA S.R.L. nu va colecta informaţii cu caracter personal în mod conştient de la nicio persoană cu vârsta de până la 18 ani, nu le va utiliza în niciun mod, şi nici nu le va divulga unei terţe părţi fără aprobare. În legătură cu dispoziţiile prezentate anterior, molettifashion.ro presupune că utilizatorii website-urilor sale au 18 ani sau mai mult și totodată cumpărătorul declară şi garantează că are peste 18 ani prin acceptarea termenilor și condițiilor.
Sub rezerva termenilor şi condiţiilor Moletti Fashion, acordăm dreptul limitat, revocabil, non-transferabil și non-exclusiv, de a utiliza magazinul online, afișându-l în browser-ul dvs. numai în scopul de a face cumpărături în scopuri personale și nu pentru orice utilizare comercială, sau în numele unei terțe persoane, cu excepția celor autorizate în mod expres, în scris, de Moletti Fashion. Orice altă încălcare a termenilor și condițiilor va duce la ștergerea contului creat, fără a fi notificat.
Cu excepția cazurilor permise în paragraful de mai sus, nu aveți dreptul de a reproduce, distribui, afișa, vinde, închiria, transmite, crea, traduce, modifica, inversa, dezasambla, decomplia sau de a exploata în alt mod acest website sau orice porțiune a acestuia cu excepția cazului în care acest lucru a fost permis în scris de către S.C. CASANO MODA S.R.L.
Ne rezervăm dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, și (sau) anula comenzi, fără nicio limitare, dacă considerăm că prin comportamentul clientului se încalcă legislația în vigoare sau este dăunătoare pentru interesele noastre.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, politica de confidenţialitate:
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. CASANO MODA S.R.L are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Cumpărătorul le furnizează despre el, un membru al familiei sale ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este acela de a asigura desfăşurarea în bune condiţii a livrării şi facturării produselor comandate pe site-ul www.molettifashion.ro.
Cumpărătorul are posibilitatea să modifice informațiile cu caracter personal furnizate, prin accesarea secțiunii online “Contul meu”.
Cumpărătorul nu este obligat să furnizeze datele sale, însă acestea sunt necesare procesului de livrare şi facturare a produselor comandate. Refuzul Cumpărătorului de a furniza aceste date face imposibilă onorarea comenzilor.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatori, care sunt obligaţi să respecte confidenţialitatea informaţiilor utilizatorului în conformitate cu legile în vigoare, în vederea întocmirii facturii.
Datele personale pot fi divulgate altor persoane (părţi) pentru a permite încheierea de contracte. S.C. CASANO MODA S.R.L. se foloseşte de serviciile altor companii care efectuează acţiuni în numele său (procesorul de date), cum ar fi livrarea produselor comandate, trimiterea de mesaje poştale sau e-mail-uri, trimiterea de mesaje text (SMS), acordarea de asistenţă marketing, procesarea plăţilor efectuate prin intermediul cardului de credit, acordarea de servicii de control împotriva fraudei şi acordarea de servicii cu clienţii. Astfel de persoane vor avea acces la datele personale necesare pentru îndeplinirea funcţiilor respective, dar nu le pot folosi în niciun alt scop şi sunt obligate să proceseze datele în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Conform Legii nr. 677/2001, Cumpărătorul beneficiază de dreptul de acces şi de intervenţie asupra datelor sale personale, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi de dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, are dreptul să se opună prelucrării datelor sale personale şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisă, datata şi semnată și trimisă pe mail.
Vânzătorul garantează că informaţiile personale transmise site-ului www.molettifashion.ro nu vor fi folosite abuziv de către acesta în nicio împrejurare.
Datele personale ale Cumpărătorului (utilizatorului) nu vor fi transmise unei terţe părţi, excepţie făcând cazul în care acest lucru este cerut de lege sau există consimţământul utilizatorului.
Utilizatorii înregistraţi pot opta pentru încetarea primirii de e-mail-uri din partea molettifashion.ro prin trimiterea unei solicitări în acest sens la adresa contact@molettifashion.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe site.
S.C. CASANO MODA S.R.L. este operator de date personale înregistrat în Registrul General A.N.S.P.D.C. cu numărul

Procesarea și confirmarea comenzii:

Cumpărarea produselor o puteţi face:

  1. comandând online

Înainte de a comanda online de pe molettifashion.ro, trebuie să completaţi un formular de înregistrare. În timpul înregistrării, vi se va solicita să furnizaţi anumite informaţii cu caracter personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, număr de telefon, adresa de e-mail. Aceste tipuri de informaţii personale sunt utilizate în scopuri de facturare, pentru a îndeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica şi pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Dacă vom întâlni o problemă în momentul procesării comenzii, vom folosi datele dvs. personale pentru a vă contacta.

Produsul pe care doriţi să îl comandaţi poate fi găsit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce conţine categoriile de produse fie prin folosirea câmpului de căutare.

După adăugarea în coş a tuturor produselor pe care doriţi să le comandaţi, procesul de cumpărare se continuă prin apăsarea butonului şi parcurgerea paginii de comandă. Totodată aveţi posibilitatea în parcurgerea paşilor de comandă de a specifica, în câmpul pentru observaţii, data la care doriţi livrarea sau orice alte menţiuni pe care doriti să ni le transmiteţi. Opţiunea de completare a datei de livrare vă avantajează prin faptul că vă rezervaţi produsul şi cereţi livrarea doar în momentul în care sunteţi sigur că puteţi ridica coletul.

 

Toate preţurile (inclusiv cele referitoare la transport ) afişate pe magazinul online www.molettifashion.ro sunt finale şi includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii veţi şti exact care este preţul final pe care trebuie să-l plătiţi pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

 

Ocazional magazinul nostru va practica promoţii şi reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coşul de cumpărături cât şi pe factură.

 

Comanda dumneavoastră este încheiată cu succes când vă este afişată (şi trimisă pe e-mail) factura proforma corespunzătoare comenzii dumneavoastră.

     2. comandând telefonic

Telefonând la 0752160745, un agent de vânzări va prelua comanda.

     3. comandând prin email     

În secţiunea Contact puteţi trimite comanda dumneavoastră folosind formularul ”Trimite mesaj”       
•    Completaţi datele dumneavoastră de contact (nume, email, număr de telefon);
•    Mesaj: completaţi produsul/produsele pe care le doriţi.


Nu există valoare minimă pentru o comandă.

Executarea contractului la distanta:
S.C. CASANO MODA S.R.L. trebuie să își îndeplinească obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile de la data la care consumatorul a transmis comanda, cu excepția cazului în care părțile au convenit altfel. În cazul în care nu poate executa contractul din cauza că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile.
S.C. CASANO MODA S.R.L. nu livrează produse sau nu prestează servicii fără o comandă prealabilă din partea consumatorului, dacă această livrare implica solicitarea efectuării unei plăți. În cazul livrărilor pentru care nu există o comandă prealabilă, consumatorul este exonerat de orice contraprestație, lipsa răspunsului neavând valoare de consimțământ.

Dreptul de denunțare unilaterală a contractului:
Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă pentru produse, de la data primirii lor de către consumator.
În cazul exercitării dreptului de denunțare unilaterală a contractului de către consumator, S.C. CASANO MODA S.R.L. are obligația să ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțări contractului de căre consumator.

Livrare și plata:

Livrarea produselor se face prin Fan Curier.

Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei. Pentru comenzile mai mici de 400 lei, transportul costă 18 lei.

Plata se face prin RAMBURS, la primirea coletului. Ne rezervăm dreptul ca în cazul nepreluării unui colet din vina cumpărătorului, la o următoare comandă să nu onorăm comanda.

Pentru a primi coletul a doua zi lucrătoare, doar în cazul localităților fără kilometrii externi, este necesar să faceți comandă până în ora 14:00. Livrarea se face în orice localitate din România in 24-48 de ore lucrătoare sau în funcție de data selectată la lansarea comenzii. Prin Fan Curier se fac livrări și sâmbăta în localitățile importante, opţiune ce trebuie specificată în momentul comenzii la secţiunea Observaţii.

Produsele comandate se livrează numai pe teritoriul României.

De asemenea produsele se livrează personal în Valea lui Mihai sau satele învecinate pe o rază de 10 km fără a se percepe costul transportului indiferent de valoarea comenzii.

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Toate preţurile (inclusiv cele referitoare la transport ) afişate pe magazinul online www.molettifashion.ro sunt finale şi includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii veţi şti exact care este preţul final pe care trebuie să-l plătiţi pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional magazinul nostru va practica promoţii şi reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coşul de cumpărături cât şi pe factură.


Returnarea si schimbarea produselor:

Clienţii Moletti Fashion pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv doar pe baza formularului de retur, conform legislaţiei în vigoare care specifică: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului." (Art. 4 lit. b Cap. I, Ord.130 / 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă şi Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014).

În cazul deficienţelor neimputabile consumatorului, termenul de returnare este de 30 de zile de la înregistrarea comenzii, conform certificatului de garanţie Moletti Fashion.

Pentru a beneficia de drepturile de returnare, trebuie să vă asiguraţi că produsul îndeplineşte următoarele condiţii:
1. are eticheta în original
2. este însoţit de documentele cu care a fost primit
3. nu prezintă semne de purtare, uzură sau mirosuri improprii
4. este ambalat corespunzător
5. odată cu returnarea produselor trebuiesc returnate şi eventualele cadouri primite, în ambalajul original.

ATENŢIE! Dacă vă gândiţi să returnaţi produsul, nu îl utilizaţi!

Nu primim colete retur cu Poșta Română sau însoțite de plata ramburs. Coletele returnate în aceste condiţii vor fi refuzate. 

La returnarea produselor costul transportului de la adresa clientului la adresa S.C. CASANO MODA S.R.L., este suportat de către client. În cazul schimburilor de mărime, clienţii Moletti Fashion beneficiază de un singur transport gratuit pe comandă. În acest caz, S.C. CASANO MODA S.R.L. vă trimite gratuit produsele, suportând transportul articolelor trimise la schimb, de la adresa S.C. CASANO MODA S.R.L., la adresa clientului şi poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, care pot avea o valoare între 0 şi 50% din valoarea iniţială a produsului. În cazul produselor ce au suferit modificări speciale adaptate la dimensiunile corporale specifice ale clientului, produsele nu pot fi returnate.

Care este procedeul de returnare a unui produs?

Pentru a returna un produs, clientul trebuie să trimită un email la adresa contact@molettifashion.ro sau să sune la nr. de telefon 0752160745, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea coletului. Doar returul confirmat telefonic sau prin email se acceptă de la firma de curierat de către S.C. CASANO MODA S.R.L.. Produsele returnate să fie în starea în care acestea au fost primite, alături de formularul de retur completat. În cazul deficiențelor neimputabile consumatorului, acesta are la dispoziție maximum 30 de zile calendaristice de la data plasării comenzii să returneze produsele în baza certificatului de garanţie. În cazul în care nu sunt respectate condiţiile de returnare, S.C. CASANO MODA S.R.L. are dreptul de a invalida cererea de returnare.

Coletele vor fi RETURNATE prin Fan Curier la adresa:

S.C. CASANO MODA S.R.L., JUD. BIHOR, LOC. VALEA LUI MIHAI, STR. ORBAN BALAZS, NR. 7.

Contravaloarea produselor returnate va fi restituită în maxim 5 zile de la data primirii returului din partea clientului astfel:

  • prin virament bancar: din contul S.C. CASANO MODA S.R.L. direct in contul dvs. situaţie în care trebuie să ne transmiteţi, odată cu produsul: numele titularului contului, număr cont bancar şi numele băncii la care aveţi contul. (caz în care vă rugăm ca odată cu produsul returnat să ne transmiteţi în colet formularul de retur completat cu datele contului dumneavoastră).

  • mandat poştal: prin Poşta Română, la adresa dvs. caz în care durata de rambursare se va prelungi cu câteva zile în funcţie de operativitatea Poştei Române.

Cum procedez dacă vreau să returnez produsul în schimbul altui produs?

După confirmarea S.C. CASANO MODA S.R.L. asupra returului, clientul trebuie să returneze coletul prin firma de curierat. Transportul returului de către client către S.C. CASANO MODA S.R.L. va fi achitată de către client, pe când plata trimiterii produsului ales la schimb îi revine S.C. CASANO MODA S.R.L. Produsul ales la schimb nu va fi livrat doar în momentul în care firma de curierat înmânează coletul returnat de către client şi va fi verificat starea produsului. Dacă noul produs ales are un preţ mai mare decât cel returnat, va trebui să achitaţi curierului diferenţa de preţ. Dacă noul produs are un preţ mai mic decât cel comandat iniţial, vă vom restitui diferenţa în contul dumneavoastră bancar (caz în care vă rugăm ca odată cu produsul returnat să ne transmiteţi în colet formularul de retur completat cu datele contului dumneavoastră).

Cum primesc înapoi contravaloarea unui produs?  Contravaloarea produsului va fi transferată în contul specificat de către client în Cererea de Returnare. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport, doar preţul produsului returnat.

În cât timp voi primi contravaloarea unui produs?

S.C. CASANO MODA S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 5 zile de la data primirii returului din partea cumpărătorului.

Cum procedez dacă valoarea returnată nu este cea corectă?

Dacă valoarea returnată nu este cea corectă te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 0752160745.

ORICE RETUR CE NU RESPECTĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE MOLETTIFASHION.RO, VA FI REFUZAT.


Garanția produselor:
www.molettifashion.ro oferă certificate de garanție pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odată cu factura fiscală și cu produsele comandate. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Abonarea și dezabonarea la newsletter:
Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului www.molettifashion.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea prezentului termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.
Abonații newsletter-ului www.molettifashion.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului molettifashion.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, www.molettifashion.ro nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.
www.molettifashion.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă www.molettifashion.ro are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Dispoziții finale:
Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.molettifashion.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris sau telefonic a problemelor, de către utilizator.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele păți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului www.molettifashion.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.