Returnare şi schimbare produs

Clienţii Moletti Fashion pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv doar pe baza formularului de retur, conform legislaţiei în vigoare care specifică: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului." (Art. 4 lit. b Cap. I, Ord.130 / 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă şi Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014).

În cazul deficienţelor neimputabile consumatorului, termenul de returnare este de 30 de zile de la înregistrarea comenzii, conform certificatului de garanţie Moletti Fashion.

Pentru a beneficia de drepturile de returnare, trebuie să vă asiguraţi că produsul îndeplineşte următoarele condiţii:
1. are eticheta în original
2. este însoţit de documentele cu care a fost primit
3. nu prezintă semne de purtare, uzură sau mirosuri improprii
4. este ambalat corespunzător
5. odată cu returnarea produselor trebuiesc returnate şi eventualele cadouri primite, în ambalajul original.

ATENŢIE! Dacă vă gândiţi să returnaţi produsul, nu îl utilizaţi!

Nu primim colete retur cu Poșta Română sau însoțite de plata ramburs. Coletele returnate în aceste condiţii vor fi refuzate. 

La returnarea produselor costul transportului de la adresa clientului la adresa S.C. CASANO MODA S.R.L., este suportat de către client. În cazul schimburilor de mărime, clienţii Moletti Fashion beneficiază de un singur transport gratuit pe comandă. În acest caz, S.C. CASANO MODA S.R.L. vă trimite gratuit produsele, suportând transportul articolelor trimise la schimb, de la adresa S.C. CASANO MODA S.R.L., la adresa clientului şi poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, care pot avea o valoare între 0 şi 50% din valoarea iniţială a produsului. În cazul produselor ce au suferit modificări speciale adaptate la dimensiunile corporale specifice ale clientului, produsele nu pot fi returnate.

Care este procedeul de returnare a unui produs?

Pentru a returna un produs, clientul trebuie să trimită un email la adresa contact@molettifashion.ro sau să sune la nr. de telefon 0752160745, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea coletului. Doar returul confirmat telefonic sau prin email se acceptă de la firma de curierat de către S.C. CASANO MODA S.R.L.. Produsele returnate să fie în starea în care acestea au fost primite, alături de formularul de retur completat. În cazul deficiențelor neimputabile consumatorului, acesta are la dispoziție maximum 30 de zile calendaristice de la data plasării comenzii să returneze produsele în baza certificatului de garanţie. În cazul în care nu sunt respectate condiţiile de returnare, S.C. CASANO MODA S.R.L. are dreptul de a invalida cererea de returnare.

Coletele vor fi RETURNATE prin Fan Curier la adresa:

S.C. CASANO MODA S.R.L., JUD. BIHOR, LOC. VALEA LUI MIHAI, STR. ORBAN BALAZS, NR. 7.

Contravaloarea produselor returnate va fi restituită în maxim 5 zile de la data primirii returului din partea clientului astfel:

  • prin virament bancar: din contul S.C. CASANO MODA S.R.L. direct in contul dvs. situaţie în care trebuie să ne transmiteţi, odată cu produsul: numele titularului contului, număr cont bancar şi numele băncii la care aveţi contul. (caz în care vă rugăm ca odată cu produsul returnat să ne transmiteţi în colet formularul de retur completat cu datele contului dumneavoastră).

  • mandat poştal: prin Poşta Română, la adresa dvs. caz în care durata de rambursare se va prelungi cu câteva zile în funcţie de operativitatea Poştei Române.

Cum procedez dacă vreau să returnez produsul în schimbul altui produs?

După confirmarea S.C. CASANO MODA S.R.L. asupra returului, clientul trebuie să returneze coletul prin firma de curierat. Transportul returului de către client către S.C. CASANO MODA S.R.L. va fi achitată de către client, pe când plata trimiterii produsului ales la schimb îi revine S.C. CASANO MODA S.R.L. Produsul ales la schimb nu va fi livrat doar în momentul în care firma de curierat înmânează coletul returnat de către client şi va fi verificat starea produsului. Dacă noul produs ales are un preţ mai mare decât cel returnat, va trebui să achitaţi curierului diferenţa de preţ. Dacă noul produs are un preţ mai mic decât cel comandat iniţial, vă vom restitui diferenţa în contul dumneavoastră bancar (caz în care vă rugăm ca odată cu produsul returnat să ne transmiteţi în colet formularul de retur completat cu datele contului dumneavoastră).

Cum primesc înapoi contravaloarea unui produs?  Contravaloarea produsului va fi transferată în contul specificat de către client în Cererea de Returnare. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport, doar preţul produsului returnat.

În cât timp voi primi contravaloarea unui produs?

S.C. CASANO MODA S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 5 zile de la data primirii returului din partea cumpărătorului.

Cum procedez dacă valoarea returnată nu este cea corectă?

Dacă valoarea returnată nu este cea corectă te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 0752160745.

ORICE RETUR CE NU RESPECTĂ TERMENII ŞI CONDIŢIILE MOLETTIFASHION.RO, VA FI REFUZAT.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să citiţi Termenii şi Condiţiile. Acestea respectă legislaţia în vigoare: Legea 365/2002 privind comerţul electronic şi Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanţă.