Politica de confidentialitate

 Vă mulţumim pentru accesarea molettifashion.ro gestionat de S.C. CASANO MODA S.R.L. Noi respectăm confidenţialitatea datelor dvs. şi dorim să protejăm informaţiile personale. Pentru a afla mai multe vă rugăm să citiţi următoarea politică de confidenţialitate. Această politică de confidenţialitate explică:

  • modul în care vom colecta, folosi şi (în anumite condiţii) dezvălui informaţiile dvs. personale;
  • măsurile pe care le-am luat pentru a asigura informaţiile personale;
  • opţiunile dvs. în ceea ce priveşte colectarea, utilizarea şi divulgarea informaţiilor personale.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea şi livrarea comenzilor plasate către dumneavoastră şi pentru a beneficia de ofertele şi reducerile magazinului nostru online www.molettifashion.ro. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa şi livra comenzile plasate şi imposibilitatea de a vă anunţa regulat despre ofertele şi reducerile magazinului nostru online www.molettifashion.ro .
Prin vizitarea magazinului online www.molettifashion.ro, sunteţi de acord cu practicile descrise în această Politică şi care se aplică pe site-ul www.molettifashion.ro.

Măsurile luate pentru asigurarea securităţii prelucrării datelor cu caracter personal:

S.C. CASANO MODA S.R.L., garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este dotat şi care este furnizat de firme terţe producătoare de programe de calculator.

Deşi S.C. CASANO MODA S.R.L. a luat măsuri de securitate pentru a preveni pierderea datelor, utilizarea incorectă sau necorespunzătoare şi accesul neautorizat, nu poate garanta securitatea absolută a datelor transferate pe internet.

S.C. CASANO MODA S.R.L. nu vinde, nu închiriază, nu transferă date personale identificabile nimănui. S.C. CASANO MODA S.R.L. poate să trimită date personale identificabile despre dumneavoastră către alte companii sau persoane, numai în următoarele cazuri:

  • avem consimţământul dumneavoastră pentru a oferi aceste date;

  • este necesară furnizarea datelor dumneavoastră personale către firme de curierat în vederea onorării comenzii;

  • în cazul în care răspundem la citaţii, ordine ale instanţelor de judecată, acţiuni legale sau oricărei cereri legitime a autorităţilor.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu şi, dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

 Colectarea de informaţii

Majoritatea informaţiilor pe care le colectăm sunt obţinute prin intermediul www.molettifashion.ro, iar această politică de confidenţialitate se aplică doar informaţiilor colectate online. De asemenea, S.C. CASANO MODA S.R.L. colectează informaţii cu caracter personal şi offline cum ar fi convorbirile telefonice prin care ne puteţi solicita plasarea unei comenzi. Atunci când utilizatorul va solicita acest lucru, S.C. CASANO MODA S.R.L. va solicita informaţii cu caracter personal stricte pentru efectuarea comenzii.

S.C. CASANO MODA S.R.L. prin intermediul website-ului molettifashion.ro vă permite să introduceţi adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: în momentul în care există un concurs, newsletter, pentru a ne solicita când adăugăm un brand nou, produse noi, stiluri noi. Participarea dvs. la concursuri este complet voluntară deci, aveţi posibilitatea să alegeţi să participiaţi şi să dezvăluiţi informaţii noi. S.C. CASANO MODA S.R.L. îşi rezervă dreptul de a posta pe site numele şi oraşele câştigătorilor în cazul vre-unui concurs.

S.C. CASANO MODA S.R.L. foloseşte informaţiile personale pentru a procesa comanda şi pentru a oferi servicii clienţilor şi va folosi informaţiile dvs. personale pentru a vă comunica informaţii despre website, comenzi, livrări. De asemenea, S.C. CASANO MODA S.R.L. va trimite un e-mail de confirmare atunci când vă înregistraţi pe www.molettifashion.ro. S.C. CASANO MODA S.R.L. va permite întotdeauna dezabonarea la e-mailurile viitoare. Nu veţi putea niciodată renunţa la e-mailurile prin care sunteţi anunţat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

S.C. CASANO MODA S.R.L. nu vinde, nu închiriază şi nu divulgă în alt mod informaţiile dvs. personale sau financiare către alte persoane sau entităti juridice decât cu excepţia la fel ca majoritatea comercianţilor cu amănuntul pe internet, în scopul de a vă livra produsele dorite. Pentru aceasta, S.C. CASANO MODA S.RL., va trebui să împărtăşească anumite informaţii personale precum nume, prenume, adresă, telefon.

Feedback-ul dvs. este foarte important. De aceea aşteptăm oricând părerile dvs. legate de furnizorii cu care colaborăm pentru serviciile de transport.

Totodată, orice reclamații din partea Cumpărătorilor vor fi adresate în scris la adresa contact@molettifashion.ro pentru a putea fi rezolvate pe cale amiabilă.

 

www.anpc.ro