Livrare si plata

Livrarea produselor se face prin Fan Curier.

Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei. Pentru comenzile mai mici de 400 lei, transportul costă 18 lei.

Plata se face prin RAMBURS, la primirea coletului. Ne rezervăm dreptul ca în cazul nepreluării unui colet din vina cumpărătorului, la o următoare comandă să nu onorăm comanda.

Pentru a primi coletul a doua zi lucrătoare, doar în cazul localităților fără kilometrii externi, este necesar să faceți comandă până în ora 14:00. Livrarea se face în orice localitate din România in 24-48 de ore lucrătoare sau în funcție de data selectată la lansarea comenzii. Prin Fan Curier se fac livrări și sâmbăta în localitățile importante, opţiune ce trebuie specificată în momentul comenzii la secţiunea Observaţii.

Produsele comandate se livrează numai pe teritoriul României.

De asemenea produsele se livrează personal în Valea lui Mihai sau satele învecinate pe o rază de 10 km fără a se percepe costul transportului indiferent de valoarea comenzii.

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Toate preţurile (inclusiv cele referitoare la transport ) afişate pe magazinul online www.molettifashion.ro sunt finale şi includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii veţi şti exact care este preţul final pe care trebuie să-l plătiţi pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional magazinul nostru va practica promoţii şi reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coşul de cumpărături cât şi pe factură.