Despre noi

Bună ziua,

Ideea înfiinţării unui magazin online vine din dorința de a mulțumi cât mai multe doamne și domnișoare plinuțe, care nu pot să-şi găsească pe mărimea lor haine moderne, și confortabile la purtat. De aceea ne adresăm femeilor care își doresc să arate ireproșabil în fiecare zi, fie că se află la birou sau la o întâlnire cu cei mai buni prieteni. www.molettifashion.ro vine în întâmpinarea dvs. cu o gamă de produse toate menite să răspundă dorinței dvs. de a purta ținute office și elegante impecabile, care să îmbine perfect calitatea și prețul accesibil. Plecând de la aceste coordonate, vă oferim întotdeauna modele noi, variate, adaptate tendințelor fiecărui sezon, dar și cerințelor și așteptărilor dvs. Hainele comercializate de noi sunt confecționate în Ungaria, de cărte firme renumite cum sunt Fiori, Caremo sau Victoria Maxi, în serie limitată. Dacă nu vă găsiţi haine pe mărimea pe care le comercializăm noi, vă rugăm insistent să luaţi legătura cu noi pentru a vă putea satisface dorinţele personalizate.

Feedback-ul dvs. este deosebit de important pentru noi de aceea, pentru orice informaţii vă rugăm sa ne trimiteți întrebările la contact@molettifashion.ro sau să ne sunați la 0752160745. între orele 09 – 17, de luni până sâmbătă.

Mesajele trimise pe e-mail primesc răspuns în ordinea în care sunt primite, și facem tot posibilul să răspundem acestora într-un timp cât mai scurt. 

Vă dorim mult succes la alegerea produselor dorite și sper să fiți cât mai satisfăcute cu produsele și serviciile noastre.

 

Cu respect,

echipa Moletti Fashion.