Cum cumpăr

Este foarte uşor să cumpăraţi din magazinul nostru online www.molettifashion.ro. Dacă întâmpinaţi greutăţi, vă rugăm să ne contactaţi la datele specificate în meniul Contact.

Primul pas constă în vizualizarea produselor existente pe stoc.
Atunci când aţi găsit produsul sau produsele dorite, după ce aţi selectat culoarea sau mărimea, apăsaţi butonul "Adaugă în coş".
Puteţi oricând vizualiza conţinutul coşului dumneavoastră accesând iconiţa "Coş de cumpărături" care iţi arată numărul de produse din cos şi valoarea totală a aceastuia.

 

Cumpărarea produselor o puteţi face:

  1. comandând online

Înainte de a comanda online de pe molettifashion.ro, trebuie să completaţi un formular de înregistrare. În timpul înregistrării, vi se va solicita să furnizaţi anumite informaţii cu caracter personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, număr de telefon, adresa de e-mail. Aceste tipuri de informaţii personale sunt utilizate în scopuri de facturare, pentru a îndeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica şi pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter). Dacă vom întâlni o problemă în momentul procesării comenzii, vom folosi datele dvs. personale pentru a vă contacta.

Produsul pe care doriţi să îl comandaţi poate fi găsit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce conţine categoriile de produse fie prin folosirea câmpului de căutare.

După adăugarea în coş a tuturor produselor pe care doriţi să le comandaţi, procesul de cumpărare se continuă prin apăsarea butonului şi parcurgerea paginii de comandă. Totodată aveţi posibilitatea în parcurgerea paşilor de comandă de a specifica, în câmpul pentru observaţii, data la care doriţi livrarea sau orice alte menţiuni pe care doriti să ni le transmiteţi. Opţiunea de completare a datei de livrare vă avantajează prin faptul că vă rezervaţi produsul şi cereţi livrarea doar în momentul în care sunteţi sigur că puteţi ridica coletul.

 

Toate preţurile (inclusiv cele referitoare la transport ) afişate pe magazinul online www.molettifashion.ro sunt finale şi includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii veţi şti exact care este preţul final pe care trebuie să-l plătiţi pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

 

Ocazional magazinul nostru va practica promoţii şi reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coşul de cumpărături cât şi pe factură.

 

Comanda dumneavoastră este încheiată cu succes când vă este afişată (şi trimisă pe e-mail) factura proforma corespunzătoare comenzii dumneavoastră.

     2. comandând telefonic

Telefonând la 0752160745, un agent de vânzări va prelua comanda.

     3. comandând prin email     

În secţiunea Contact puteţi trimite comanda dumneavoastră folosind formularul ”Trimite mesaj”       
•    Completaţi datele dumneavoastră de contact (nume, email, număr de telefon);
•    Mesaj: completaţi produsul/produsele pe care le doriţi.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Client, în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealalta.


Nu există valoare minimă pentru o comandă.

Vă dorim Spor la cumpărături!